Εκδήλωση CITY College - ΧΑΝΘ: 'Υγιής & ενεργός ανάπτυξη μετά τα 50'
Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
You are here: Home /

Εκδήλωση CITY College - ΧΑΝΘ: 'Υγιής & ενεργός ανάπτυξη μετά τα 50'

Με ιδιαίτερη επιτυχία και έντονο ενδιαφέρον από το κοινό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘Υγιής και ενεργός ανάπτυξη μετά τα 50: Ευτυχώς που γερνάμε’ από το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και τη ΧΑΝΘ, την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΧΑΝΘ.

Ο κ. Γιώργος Παυλίδης στην εκδήλωση με θέμα ‘Υγιής και ενεργός ανάπτυξη μετά τα 50: Ευτυχώς που γερνάμε’ από το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και τη ΧΑΝΘ

Ο ομιλητής της εκδήλωσης, κ. Γιώργος ΠαυλίδηςΥποψήφιος Διδάκτωρ Γεροντολογίας, στο Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEERC) και Λέκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας του CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield αναφέρθηκε στην αρνητική στάση της κοινωνίας απέναντι στην ηλικία (ή) την γήρανση και την πεποίθηση ότι το γήρας είναι μία από τις αιτίες των δεινών μας. Ο κ. Παυλίδης επισήμανε ότι μεγαλώνοντας, προκειμένου να έχουμε ποιότητα ζωής θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε 3 πράγματα: την γνωστική εξάσκηση, την αερόβια εξάσκηση και την κοινωνικοποίηση, που είναι 3 βασικές προϋποθέσεις για να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε την ποιότητας ζωής με την ηλικία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξερεύνησε πολλές παρανοήσεις σχετικά με τη μεγαλύτερη ηλικία και τη διαδικασία της γήρανσης, καταλήγοντας στο ανατρεπτικό συμπέρασμα ‘ευτυχώς που μεγαλώνουμε’!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης των δύο φορέων.

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φόρμα Συμμετοχής

Εκδήλωση CITY College - ΧΑΝΘ: 'Υγιής & ενεργός ανάπτυξη μετά τα 50'

 

Πληροφορίες / Εγγραφές:

The University of Sheffield International Faculty, CITY College
T: 2310 224 421
E: acadreg@city.academic.gr

Χ.Α.Ν.Θ.
T: 231 600 1000
E: socialaction@ymca.gr
 

Επιστροφή στην αρχή

back
Accreditation and Recognition by:
Change your Cookies Preferences