Ημέρα Καριέρας 2019 στο CITY College
Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
You are here: Home /

Ημέρα Καριέρας 2019 στο CITY College

Shape your Future

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ημέρα Καριέρας (Career Day) του CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στις εγκαταστάσεις της υπερσύγχρονης βιβλιοθήκης του Κολεγίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση οργάνωσε το Γραφείο Καριέρας, Απασχολησιμότητας κι Επιχειρηματικότητας του CITY College, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές και τους αποφοίτους του κολεγίου να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων και να αναζητήσουν θέσεις εργασίας και επαγγελματικές ευκαιρίες.

CITY College Career Day 2019

Στην Ημέρα Καριέρας συμμετείχαν πολλές εταιρίες και οργανισμούς από Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και πολυεθνικές. Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Κολεγίου είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τα βιογραφικά τους για μελλοντικές ή άμεσες συνεργασίες, να περάσουν από συνεντεύξεις και να ενημερωθούν σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και τις απαιτήσεις διάφορων επαγγελματικών κλάδων. Πολλές επιχειρήσεις συμμετέχουν κάθε χρόνο στην εκδήλωση για να καλύψουν τις ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού επιλέγοντας φοιτητές ή αποφοίτους του CITY College.

CITY College Career Day 2019

Μερικές από τις εταιρίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν:

AB Vasilopoulos
Deloitte
Entersoft
AIESEC
ICAP
KPMG
Sani Resort & IKOS Resorts Group
Stonewave
Veltio
Workathlon

CITY College Career Day 2019

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield διοργανώνει εδώ και 20 περίπου χρόνια το ετήσιο Career Day το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός-παράδοση του κολεγίου. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας άμεσα συνυφασμένη με την φιλοσοφία του CITY College για τη σύνδεση της γνώσης με τον επιχειρηματικό κόσμο. Με την Ημέρα Καριέρας το Κολέγιο επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους του σε επαφή με επιχειρήσεις και τον κόσμο της αγοράς εργασίας, να τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας ή και πρακτικής αλλά και να αποκτήσουν την πολύτιμη εμπειρία της διαδικασίας της συνέντευξης. Μέσα από αυτή τη πορεία το CITY College έχει καταφέρει να σχηματίσει ένα ισχυρό δίκτυο επαφών με εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ένα μεγάλο ποσοστό φοιτητών ξεκινάει την καριέρα του από το Career Day, και στη συνέχεια εξελίσσεται επαγγελματικά.

CITY College Career Day 2019

Το CITY College αναγνωρίζοντας ότι πρώτο μέλημα όλων των τελειόφοιτων και των πτυχιούχων είναι να ξεκινήσουν σύντομα την επαγγελματική τους καριέρα, μετά την απόκτηση του πτυχίου τους, δίνει, μέσω του Γραφείου Καριέρας, Απασχολησιμότητας κι Επιχειρηματικότητας, τη σωστή καθοδήγηση στο κάθε φοιτητή ξεχωριστά, ώστε να χρησιμοποιήσει πιο αποτελεσματικά τα εφόδιά του και να φτάσει νωρίτερα στον στόχο του.

CITY College Career Day 2019CITY College Career Day 2019

CITY College Career Day 2019

Φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την Ημέρα Καριέρας 2019:

Ημέρα Καριέρας Day 2019 - photo gallery

 

back
Accreditation and Recognition by:
Change your Cookies Preferences