Online Ημέρες Καριέρας 2020 στο CITY College
Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
You are here: Home /

Online Ημέρες Καριέρας 2020 στο CITY College

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που έφερε σε όλο τον κόσμο ο κορονοϊός φέτος, οι Ημέρες Καριέρας του CITY College πραγματοποιήθηκαν online με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τους φοιτητές που συμμετείχαν. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Καριέρας, Απασχολησιμότητας κι Επιχειρηματικότητας του CITY College, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές και τους αποφοίτους του κολεγίου να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων, να περάσουν από συνεντεύξεις και να αναζητήσουν θέσεις εργασίας και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Στις Ημέρες Καριέρας συμμετείχαν πολλές εταιρίες και οργανισμοί από Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και πολλές πολυεθνικές. Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Κολεγίου είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τα βιογραφικά τους για μελλοντικές ή άμεσες συνεργασίες, να περάσουν από συνεντεύξεις και να ενημερωθούν σχετικά με τις απαιτήσεις διαφόρων επαγγελματικών κλάδων και την απασχόληση σε αυτούς. Κάθε χρόνο πολλές επιχειρήσεις συμμετέχουν στην εκδήλωση για να καλύψουν τις ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού επιλέγοντας φοιτητές ή αποφοίτους του CITY College.

Το CITY College διοργανώνει εδώ και 20 περίπου χρόνια το ετήσιο Career Day το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός-παράδοση του κολεγίου. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας άμεσα συνυφασμένη με την φιλοσοφία του CITY College για τη σύνδεση της γνώσης με τον επιχειρηματικό κόσμο. Με την Ημέρα Καριέρας το Κολέγιο επιδιώκει να τους δώσει στους φοιτητές του την ευκαιρία να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας ή και πρακτικής αλλά και να αποκτήσουν την πολύτιμη εμπειρία της διαδικασίας της συνέντευξης. Μέσα από αυτή τη πορεία το CITY College έχει καταφέρει να σχηματίσει ένα ισχυρό δίκτυο επαφών με εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ένα μεγάλο ποσοστό φοιτητών ξεκινάει την καριέρα του από το Career Day, και στη συνέχεια εξελίσσεται επαγγελματικά.

To CITY College ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες και τους οργανισμούς που συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση:

CITY College Career Days 2020

Λίστα εταιρειών που συμμετείχαν (σε αλφαβητική σειρά):

A1 Bulgaria
Amazon
Apifon
Deloitte Greece
Exandia
Human Value
Inecobank CJSC
ISON Foreign Language Centers
Job Trust
Metagenesis
MONETA SH.P.K
OIP
OKTA
PROPER ICT
Randstad
Stonewave
The Port
3ds

 

 

back
Accreditation and Recognition by:
Change your Cookies Preferences